Avrostningsweekend 2-3 april

Med bara en dryg månad kvar till vårdagjämningen är det äntligen tid att komma i form inför flygsäsongen.

Boka tid för ett avrostningspass med en flyginstruktör på helgen den 2-3 april. Båda klubbens flygplan är reserverade för lärarjour båda dagarna mellan 09-18. Alla är välkomna att boka sig ett eget pass 'ovanpå' lärarjourerna.

Även du som inte är medlem är välkommen att besöka oss och prata flyg den 3 april. Och när du ändå är där ska du absolut ta chansen till en provlektion! 30 minuter i luften med flyginstruktören kostar 700 kr. Se mer information under menyn Information. Man hinner uppleva mycket under 30 minuter.

Om vädret tillåter blir det grillning, hangarstädning och en trivsam dag på Backamo. Välkomna!

*) Titta in här på hemsidan de aktuella dagarna för information om huruvuda vädret tillåter arrangemanget.